Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes i produccions

Musical participatiu de La Caixa

La Caixa ha confiat amb Massive per al seu musical participatiu més gran i tècnicament més complicat fins a la data. Més de 200 artistes dalt de l’escenari acompanyats d’artistes com la Nina i Carlos Solano i dirigit per Dani Anglès i Xavier Torras.

La Caixa ha volgut fer en aquesta edició un musical a Camp de Mart, emblematic espai de Tarragona on la complexitat rau en la cobertura per a més de 1500 espectadors. En aquesta ocasió hem muntat més de 30 altaveus d&B de la serie Q, monitors InEar per a mPer al control es va haver de recorrer a les capacitats de la digico SD8 tura per a mista qui t'ndiciones, los motivos de las veés de 14 músics.

Alhora es va haver de muntar una support per a la ocasió ja que l’esapi estava desprovist d’aquest, del qual s’hi van posar prop de 50 aparells mòbils com ara hallo alpha wash, mòbil incandescent, i Vl3500Q.

Per al control es va haver de recorrer a les capacitats de la digico SD8

Contacte i pressupost

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.