Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes i produccions

Moustache el musical

Coco Comín ha Produït Un Nou musical i un Confiat en MassiveAudio Com Proveïdor De Tot El So i La direccióntécnica. En Aquesta Ocasió de han disposat de Més de 60 Altaveus de la marca d & Baudiotechnik i Més de 12 micros de la gamma UR de Shure.

El Musical Moustache, de Coco Comín ha confiat enMassiveAudioSys com únicoproveedor de sonidoasí com de la direccióntécnica en una producciónmuy compacta, tan sols 7 dies per materialitzar TOTA la tècnica d'aquest espectacle. Amb una banda composta per seismúsicos en directe i més de 40 instruments, més la sonorització d'un suelotécnico per al claqué. Aquest repte ha resultat un èxit.

Per a la monitorització per als músics i el problema de manca d'espai s'ha recorregut al yamas que conegut AVIOM, garantia de fiabilitat i qualitat.

Per poder suportar les demandes d'un musical s'ha disposat d'una Digidesign D-Show amb un FOH rackmás dues stageracks doncs en escenariohabíaalrededor de 70 micros.

Contacte i pressupost

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.