Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Lloguer de so per a esdeveniments

Qui
som

Lloguer so Barcelona

Som una empresa de Serveis de lloguer d'equips d'il·luminació, so, audiovisual i producció tècnica, avalats per 20 anys d'experiència en diversos àmbits com esdeveniments, producció, teatre, musicals, gales i convencions. Gestionarem tot allò que ens demanis.

Som una empresa basada en el fort convenciment de fer possible qualsevol projecte proposat pel client, amb la premissa d’adaptar-nos sempre a les seves necessitats i demandes. Per aquests motius, qui ens coneix confia en que ens hi escarrassarem per a ell, amb un caràcter individual i personal. No ens espanta cap projecte, vingui d’on vingui, ja que l’empresa fou fundada a partir de la fusió de professionals del sector de l’espectacle i la producció d’esdeveniments. Això ens ha permès sempre una doble visió en qualsevol projecte. Materialitzar qualsevol repte tècnic fins al menor dels detalls vigilant el cost que això pot suposar.

Lloguer so Barcelona

Ens avala una llarga i demostrable experiència i podem oferir des del lloguer d’equips fins una producció íntegra, passant per la construcció de decorats o estands.

Volem que no tinguis maldecaps, que puguis tractar amb una sola persona que serà el teu intermediari i t’ho gestionarà tot.

Recorda que disposem d’equips propis de marques de gran referència en el sector i això ens permetrà ser eficients i competitius.