Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Projectes i produccions

Conferència de premsa Huawei al MWC

Huawei va confiar per segona vegada consecutiva a Massive Audio tota la producció tècnica, dotació d'equips de vídeo, llum i so així com de la construcció del mobiliari. Una gran responsavilidad per a nosaltres presa amb molta energia i afecte. Mireu les fotos i valoreu el resultat!
Huawei va confiar per segona vegada consecutiva a Massive Audio tota la producció tècnica, dotació d'equips de vídeo, llum i so així com de la construcció del mobiliari. Una gran repte donat el poc temps de preproducció del que disposàvem i l'elevat grau de detalls a cobrir. Des Massive gestionem, la producció audiovisual, els continguts de vídeo, el disseny de llums, i la construcció de tot el mobiliari i estàncies, us convidem a que hechéis 1 visatzo a les imatges que descriuen molt millor aquestes tan sols dos jornades. Mireu les fotos i valoreu el resultat!

Contacte i pressupost

Envia’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.